EN VINTERDAG MED SNÖ

Nu är det väldigt länge sen jag uppdaterade bloggen p.g.a olika orsaker men här kommer en liten update och troligtvis kommer det en längre update senare. Det som händer för tillfället är väll skola, jobb, hästar, kaos, ångest, sömnproblem, kaos, ångest, sömnproblem och ännu mer ångest...suck...

Fyllt år har jag också gjort men det var ju inte speciellt kul men det har det iof inte varit på väldigt många år... Fyllde år 5/2 så det var för typ 2 veckor sen... Bakade en egen tårta som blev god såklart. Hände inte så mkt mer. Lägger in en bild på den supergoda tårtan.

Jag skulle behövt hjälp med bloggen, finns det någon som kan hjälpa mig lite med bloggdesignen? Please.

Fick tid till Falun i går, i slutet på mars. Hur ska jag kunna vänta till dess, jag vill ju ha det överstökat. Från Uppsala har vi inte hört ngt så nu får de ta och höra av sig någongång.

I skolan läser vi sjukvård just nu och nu vill jag bara att skolan ska vara slut någongång...Ska bli så skönt. Men nu är det iaf inte så många kurser kvar tills det är slut!

Ni som har tradera måste gå in och bjuda lite på mina auktioner tycker jag. Sök på post nummer 792 34 så hittar ni dem. Om jag skulle ha fått sålt allt jag vill sälja av mina grejer hade det nog blivit typ 3/4 haha. Så bjud nu!



/A

© J e s s i c a| D e s i g n
RSS 2.0